Arkiv

Sök

söndag 19 december 2010

4e advent.

När fjärde ljuset brinner, vi hämtar julegran och alla barnen räknar, dan före dan före dopparedan.

Hittills har den här söndagen ägnats åt en massa mysiga saker. Jag har skrivit julkort, medan mamma gjort julgodis så det doftat gott i hela huset, och nu ska jag strax sätta igång med att kolla ikapp alla avsnitt jag missat av julkalendern. Till det äter jag chokladtomte och ja, kan väl inte direkt påstå att jag inte trivs. För gud vad mysigt det är!! Igår var jag som tidigare nämnt på julkalas med mammas släkt, och jag fick ett musikspel i julklappsleken och det var riktigt trevligt! Ikväll väntas gossip girl, kanske någon film och mys. Imorgon ska jag dra med tjejerna och sola, illchill! Hare gött, pusshej.

= min söndag är räddad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar