Arkiv

Sök

måndag 20 december 2010

20 december 2010.

Godmorgon godmorgon! Eller snarare god förmiddag, men ändå. Jag vaknade upp för någon dryg timma sedan ungefär, och ska nu strax dra mig mot frukostbordet. På dagens schema står att åka in till stan och sola med tjejorna, vilket ska bli riktigt skönt såklart!
Annars häpnar jag över att det bara är 4 dagar kvar till självaste julafton, och funderar på om dagens eftermiddag kanske skulle ägnas åt lite julstäd och pynt. Även om man inte ska vara hemma på jul, så är det ju alltid skönt om det är rent och fint i alla fall.
Jaja, nu ska jag dra mig, men ni får ha de fint tills vi hörs igen, puss&kram!

 Försökte ta kort på mitt hår, för att visa hur långt det blivit.
 Provade Axels tåstrumpor med grodmönster.Lekte med effekterna på webkameran! 
Ja, det var min gårdagskväll också, om ni skulle vara intresserade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar