Arkiv

Sök

lördag 18 december 2010

181210

Godmorgon på er allesammans! Trots att jag satt uppe rätt länge med datorn i knät igårkväll så vaknade jag runt 08:10, men det är rätt skönt att vakna i tid, jag har en del som behöver bli gjort idag nämligen! I alla fall, jag kan ju börja med att berätta lite om gårdagen: som sagt så hade vi julavslutning i skolan, och när alla klasser i vårt arbetslag hade 15 minuter på sig att göra någon slags underhållning, var jag med som "programledare" och höll i våran lek tillsammans med Linnea! Väldigt roligt, och jag tycker att leken var lyckad också, den var lite lagom helt enkelt. Och eftersom jag älskar att stå och prata inför folk, så var jag ju även lycklig när jag fick äran att vara programledare! :D

Vi slutade runt 11:45 kanske, och då gjorde jag lite små ärenden, typ köpte biljett till spexet och tog ut lite pengar och sådant. Sedan åkte jag buss hem, och kom hem vid typ 13:00 kanske, och som jag berättade igår så blev det en rätt chill eftermiddag. Vid 15:15 ungefär kom Sofia (och hennes pappa) och hämtade upp mig, och så blev vi inskjutsade till staden. Så åt vi middag med Ulli och Christoffer, och sedan begav vi oss till skolans aula för spex. Spexet hade kunnat vara lite roligare, det var egentligen bara en av grupperna som var riktigt kul... menmen, det var trevligt ändå!

Efter spexet drog vi till Götene, fast Sofia hoppade av i Källby, och så gick vi på "fest", men ja, det var kanske inte den bästa festen vi vart på, så vi åkte hem rätt tidigt. Så såg i alla fall min fredagskväll ut, stört gött att påbörja sitt lov med en massa roliga saker! :D

4 kommentarer:

  1. LOVISAMASTEROFFTHEWORLDJOHANSSON18 december 2010 10:34

    TVÅ grupper...du får ju inte glömma Wenge! :D fast luciatåget var verkligen grymt! ;)

    SvaraRadera
  2. hahaha, ja just de, stackarn, glömde jag honom! :'( japp, det var de bästa! :D

    SvaraRadera