Arkiv

Sök

onsdag 1 december 2010

011210

Goddag goddag! Nu har halva dagen gått, vi har haft matte, studietid, skolans syv har vart i klassen och snackat, och nyss var vi och åt lunch. I och med att jag ska till tandläkaren 13:40, måste jag ta bussen hem vid 12:20, så det är inte särskilt långt kvar av min dag alltså.. ILLGÖTT!

Nu sitter vi i studielandskapet och roar oss vid våra vackra, vita Macciesar!

Ni fick i inlägget nedanför första luckan i årets julkalender, och när jag kommer hem ska jag öppna chokladkalendern som hänger hemma på väggen, glömde det i morse... Och så måste jag pricka in så jag inte missar julkalendern på teve sedan klockan 18:15 ikväll.. Det blir alltså ännu en hektisk dag det här, haha.. ;)

Nu ska jag leta upp nåt kul spel att spela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar