Arkiv

Sök

måndag 22 november 2010

Studiedag.

Godmorgon! Eller ja, jag vaknade för 1,5 timme sedan och åt frukost och borstade tänderna, men kröp ner under det varma täcket igen för att läsa min engelska bok och njuta av en skön morgon. Jag ligger även och skådar ut över hur vackert snön virvlar utanför fönstret, mysigt! Annars är min dag ganska fullproppad med saker att göra, trots att jag är ledig. Men det ska nog funka ändå, jag gör det i min takt så blir det säkert bra. Dagens schema består av:

* Läsa min engelska bok "Goodnight Mister Tom" ca. 100 sidor.
* Lunch.
* Räkna matte, har prov på torsdag.
* Gå till tandläkaren och be dem titta på en tand jag råkat bita av en flis på.
* Bädda om, plocka bort lite kläder, dammsuga och fixa lite i mitt rum.
* Träna afrodans/yoga ikväll.

Så ja, nu ska jag sätta igång och läsa litegrann, tur att boken är bra, det går så mycket enklare då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar