Arkiv

Sök

lördag 30 oktober 2010

Godnatt!

Nu går jag till sängs och taggar morgondagen istället! Imorgon ska jag upp vid 8, duscha och sen åka till stan vid 08:30 typ, sen handla mat med mamma och sedan förhoppningsvis (håll alla tummar ni har) ta en sväng förbi MQ och köpa en viss skjorta som jag råkar vara riktigt kär i.... hehehe.

Spökvandringen var underhållande och de spelade jättebra, sedan kan jag väl inte säga att jag blev så rädd, men jag är ganska svår att skrämma när det gäller sådant. Däremot att gå ensam hem från Hannah förut, det var lite läskigt, haha. När jag kommer hem från stan imorgon hade jag tänkt försöka få lite skolarbete gjort om jag känner mig motiverad, och sedan på kvällen är det tjejkväll! Det är frivilligt Halloween-tema, och jag vet preciiiis hur jag ska klä ut mig, Sofia kommer bli galen, mohaha! ;)

Godnattttt!

1 kommentar: