Arkiv

Sök

fredag 16 juli 2010

Suddiga foton på mig igen! :D

Yepp. Idag har jag jobbat, sårat, umgåtts, promenerat, varit nervös, skrattat, haft trevligt, stressat, tagit det lugnt, tyckt synd om andra, tyckt synd om mig själv. Men idag har jag gjort det som kännts bäst för mig, och jag är den viktigaste personen i mitt liv, så sånt är det. Hoppas att ni har haft en lite mindre omtumlande fredag, och att ni tar hand på er och varandra! Imorgon bitti åker jag till Öland, så har precis packat färdigt, datorn följer med och nu funkar ju internet då, så räkna med normal uppdatering. Puss och godnatt. <3

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att du blev klar med packningen när du åkte till Källby/Hällekis också då! ;}

    SvaraRadera
  2. que? klart jag blev klar med packnigen, i hällekis var jag inte särskilt lång tid, och i källby bor jag... x)

    SvaraRadera
  3. okej, läste på jessikas blogg att hon hade vart i hamnen med dig, hannah, olov och christian och sen i hällekis. haha eller what? xd kram :) /u,

    SvaraRadera