Arkiv

Sök

söndag 11 juli 2010

Söndag.

Hej på er! Idag har jag spenderat hela dagen i Lidköping hemma hos A, tillsammans med henne och J. Mycket roligt, vi har badat, cyklat lite, roat oss och jag har numera en ditmålad Holland-flagga målad i pannan. Bilder kommer som sagt, men får inte internet på lilla datorn förän imorgon eller möjligen på tisdag... Kom nyss hem med tåget och måste säga att jag är rätt gött sliten just nu, inte sovit ut ordentligt på hela helgen och dessutom blir man ju inte direkt piggare när det är så varmt och skönt ute som det varit. Men jag gillar det, älska sommaren!

Jag har även tjänat 30 kronor idag på att bära sten i värmen, haha, det var både roande och väldigt tungt. Men nu ska jag ta en dusch eller nåt, herregud vad man blir klibbig i värmen, vi hörs, förhoppningsvis från min lilla dator, imorgon! Puss och godnatt! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar