Arkiv

Sök

söndag 4 juli 2010

Söndag kväll.

Hej igen, den här dagen har varit ganska grå men varm. Jag har som sagt varit ute på utflykt och hämtat vår nya husvagn, den är mycket mer välplanerad än vår förra, så det kommer bli perfekt till Öland om två veckor. Imorgon åker min älskling till Grekland, fattar ni att jag är avundsjuk? Det vill jag lova att jag är! Menmen, jag har ju roligt jobb att se fram emot imorgon och de närmaste 3 dagarna, sedan har jag långledigt över helgen och då ska jag hitta på något med tjejerna. Vi har pratat om att åka till Göteborg och bara hänga eller så, vi får väl se. :)

Jag kommer inte in på internet för tillfället på min lilla dator, och jag orkar inte lägga in bilder från kusten på familjens dator, så tyvärr får det bli några tråkiga inlägg utan foton tills min Igor vill komma ut på nätet. (För er som inte vet, så är det min dator som heter Igor).

Men nu ska jag låta min moster logga in på facebook, och själv ska jag väl ta och gå till sängs. Jobb imorgon som sagt, men vi hörs kanske under eftermiddagen eller kvällen. Puss och godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar