Arkiv

Sök

måndag 12 juli 2010

LW!

Vet ni vad vi har gjort? Vi har bokat biljetter till LARS WINNERBÄCK nästa söndag. Så då ska jag och min familj och säkert en massa fler till Borgholms Idrottsplats och se honom live. Sjukt gött! Vi åker till Öland på lördag så vi hinner va där en vecka innan, och sedan ska vi vara där i en vecka till. Allt som allt blir det två veckor på Öland, Böda Sand. Och jag hoppas att det blir på stranden vi tillbringar dessa veckor, förutom nästa söndag då, för då ska vi ju se på Lasse! Jag är glad glad glad nu! :D

Nu ska jag snart ut på en liten promenad med Hannah, hon kommer strax hem. Det är ju så varmt och härligt väder nu! Pusshej.

3 kommentarer:

 1. Det låter trevligt det, se till att få autograf, haha! Synd att vi knappt hinner ses tycker jag bara. Du får krama om Fia en massa så kan hon krama mig sen så blir det som om du kramar mig, hahaha. Btw, Vivla la Spanien ;)! Ha det bra! puss/u,

  SvaraRadera
 2. Jag vill oxå se Lars W!!! faan va avunsjuk jag e...
  Men jag hoppas att ni kommer ha superkul o att du tar bilder o så!:D

  Kram<3

  SvaraRadera
 3. Sv. Hehe Tack sötaste Agnes:D Du kom in på Samhäll va? Ditt förstaval? Grattis iaf:D<3
  Det låter sjuukt bra!!:D:D
  Puss på dej!<3

  SvaraRadera