Arkiv

Sök

lördag 10 juli 2010

Lördag den 10 juli.

Hej på er! Här sitter jag och småtittar på Tysklands match mot Uruguay, och lyssnar på lite härlig musik. Ska strax ringa till Manda angående imorgon, kanske ska va med henne och Jonte då, trevligt! Annars har jag då som tidigare nämnt besökt Hällekis, det var mycket trevligt, och måste deffinitivt göras om! Fast mina föräldrar är kanske inte så där väldigt glada på mig, missade tåget hem och så...x) haha. Åkte ju dit igår, och sedan blev det lite filmtittning, mys, båt- och ringåkning och spontan övernattning. Idag har vi åkt båt, solat, badat och umgåtts. Måste säga att mina vänner är de finaste, roligaste och mest underbara någonsin! <3

Och igår förmiddag tog jag också tag i problemet med internet och ringde till Telias kundtjänst, så de ska skicka mig ett nytt SIM-kort, och sedan får vi verkligen hoppas att det fungerar. Så snart ska ni får lite roligare uppdatering med foton på vad jag gjort den senaste tiden! Ha´t gött! KRAM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar