Arkiv

Sök

torsdag 15 juli 2010

Japp.

NU har mitt SIM-kort kommit, men det ville inte riktigt fungera... :@ Har ringt Telia, så de skulle göra någon slags uppdateringar och sedan ska jag testa igen om typ en halvtimme. Bäst för dem att det går då, för Agnes är på god väg att bli riktigt irriterad... hehe.

Annars har det varit en riktigt regnig och grå dag idag, asgött för det har inte hänt ett dugg på jobbet. Sedan gick jag på stan, köpte ett tre-pack med mini-shorts som jag ska ha och sova i när vi campar. I´m very smart, you know! ;)

Köpte också en stor flaska LOKA Päron, jag klarar mig inte utan det när det är varmt ute! LOKA äger världen! Nu tjatar mamma om finlandssvenska och tyska och nåt med naturen, så jag får väl gå och se vad som flugit i min lilla mor. Hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar