Arkiv

Sök

söndag 18 juli 2010

Igår.Igår åkte vi som sagt bil i 8 timmar, så de två första bilderna föreställer mig när jag roar mig (och alla som gick förbi) när vi stannade för lunch i Kalmar. Och glassen åt jag efter lunch, blåbärsglassen var riktigt god, men chokladglassen smakade konstigt... När vi kom fram till Böda Sand, började det regna, så jag bytte om till bikinitopp och sedan satte vi upp förtältet. Sedan satt vi där och jag sade otaliga gånger att jag ville åka hem istället, kul att sitta här i regnet liksom x) hehe. Sista bilden föreställer då min plats på kvällen (vid datorn). Vi käkade tacos, och sedan spelade vi lite kort, jag och mina föräldrar. Idag har vi vaknat upp, ätit frukost, duschat och cyklat och kollat in stranden. Nice! Snart dags för lunch, bilder från idag får ni senare, pusshej.
.

2 kommentarer:

 1. haha klockrena bilder i bilen där ;)
  Och mums, blåbärsglass, min nya favorit!
  Ha sjukt nice på Öland nu, sola & bada åt mig också, haha :)
  puss

  SvaraRadera
 2. haha, I know, visst är de fräna ;)
  blåbärsglass och polkaglass är det bästa! De har sjukt god polkaglass här på campingen! mmums, med polkaströssel på också, mmm! :D
  Jag solar så mycket jag kan åt er alla där hemma ;D men hoppas att ni har fint väder också! puss.

  SvaraRadera