Arkiv

Sök

söndag 4 juli 2010

Hej på er!

Hej, hoppas att ni har haft en mysig söndagsförmiddag hitils. Jag sitter i bilen tillsammans med min pappa och mosters man. Vi är på väg till Trollhättan, och efter det ska vi åka till ett ställe som heter sollebrunn, där vi ska hämta vår nya husvagn. :) förresten, vem va det som sa att Tyskland skulle vinna mot Argentina i fotbollen igår? Jo, Jag!!! ;D Och jag satsade en tia på dem, så fick 29 kronor tillbaka, mohahaha. Nu ska jag titta på vägen så jag inte mår illa, vi hörs senare, pusshej. //Agnes

2 kommentarer:

  1. jag måste sägta det att jag skäms lite att en såndan fotbolls kunnig person som du kan heja på ett lag som Tyskland! puss // liam

    SvaraRadera
  2. svar: mohahahaha, alltså, grejen är ju att jag hejar ju på laget som vinner, för då får jag chans att fira mer! Och Tyskland kommer ju lätt vinna, så där har du den enkla anledningen till varför du gärna får skämmas men jag inte bryr mig om det :P moahhaha, puss <3

    SvaraRadera