Arkiv

Sök

onsdag 21 juli 2010

Funballz! :D

Hej! Idag är det onsdag, och imorse spelade jag tennis med mina bröder och min pappa. Sedan lunchade vi, och gick och lade oss vid poolen. Det var riktigt härligt väder, låg och läste ett tag, och sedan gjorde jag Frida, Hanna och Johanna sällskap också, vi hade det riktigt skönt där i solstolarna! Sedan duschade jag av mig, och gick hem och sedan har jag ägnat hela eftermiddagen/kvällen till att ladda in bilder här...så ni förstår att det tar sin lilla tid... Men här ovan ser ni då bilder på när jag provade på funballz i söndags, riktigt roligt var det, men det var svårt att få in den rätta tekniken..haha, det roligaste var att det ekade där inne, så när man skrattade, skrattade man bara ännu mer för att man hörde sig själv, hahah. Nu har jag precis käkat grillade hamburgare till middag, och bytt om till långbyxor, det är lite kallare idag, för det drog in lite moln här under eftermiddagen. Men det gör inte så mycket, bara det inte börjar regna. Nu ska jag gå till Frida, så ska väl vi dra ut på roligheter ikväll igen. Bloggar när jag hinner och kan, inte roligt när det tar för lång tid, men ni får väl mer bilder senare också! Hoppas att ni har det underbart, vart ni än befinner er! PUSS.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar