Arkiv

Sök

onsdag 7 juli 2010

En plats i solen.

Hej, jag sitter här och lyssnar på kents nya platta, namnet på den fick bli rubrik. Jag måste säga, efter några genomlyssningar, att jag faktiskt gillar den. Fast jag tror att den kommer bli ännu bättre efter några lyssningar till, men det var samma sak med förra skivan 'Röd', och den tycker jag om väldigt mycket nu!

Idag har jag alltså stått ännu 6 timmar i kiosken, men det har varit mycket folk hela dagen, och då går tiden fort. Igår jobbade jag också, och sedan på kvällen åt jag grillat hos morfar, och sedan mötte jag upp lite härligt folk från klassen och så badade vi och sen hängde vi på min studsmatta, och åkte lite moped och annat kuligt. Det var mycket trevligt, och på fredag har jag tänkt mig en spontan liten resa till Hällekis, för att umgås med härligt folk. Det är ju sådant man ska göra på sommaren!

Men imorgon väntar ännu en dag på jobbet, innan min lååånga skööna ledighet, ända till på tisdag nästa vecka. ;)  Och förresten, vi hörs sedan efter Tysklands vinst mot Spanien ikväll! :D Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar