Arkiv

Sök

onsdag 14 juli 2010

Addicted!

Halli Hallå, har involverat mig i några långa konversationer på facebook nu, och det roliga är att de aningen handlar om fotbolls-VM eller hur briljant jag och allt jag gör är, haha. Snacka om ego! Jag är väldigt stolt över Tyskland som tog hem ett brons i VM, väldigt bra kämpat och roligt att de kom åtminstone så långt. Fast jag skulle hellre ha sett Holland som vinnare i finalen, så det är väl där jag krånglat in mig i olika diskussioner med/mot sådana som tyckte att Spanien faktiskt skulle vinna...x)

Iallafall, detta lilla inlägg såhär på morgonkvisten (varför säger man så egentligen??) är tillägnat alla som läser och kommenterar min lilla bloggeliblogg, skoja, blogg. Jag är beroende av er, era tankar, era ord och det  ni skriver till mig, för det är det som gör att jag tycker att det är kul att fortsätta skriva. Så ett sjukt stort TACK!

Nu ska jag mumsa i mig resten av mina flingor och dricka upp mitt te innan jag går till bussen och förbereder mig för ännu en jobb(ig) dag. Ha det bäst, hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar