Arkiv

Sök

söndag 13 juni 2010

Söndag 13 juni 2010.

Halli Hallå! Hur är det med er? Jag sitter fortfarande kvar under täcket i sängen, bara för att det är så varmt och skönt, hehe. Idag har jag bestämt mig för att städa mitt rum. Jag har börjat fundera på hur det ser ut under alla högar med tvätt och skit som ligger överallt, så det är nog på tiden. Så det blir till att storstäda minsann, först plocka i alla saker som ligger överallt, och sedan damma, dammsuga, piska mattan och kanske tillochmed våttorka golvet. Bara för att, liksom.

I fredags spenderades natten på skara sommarland, vi åkte hem en aning tidigare bara för att vi var trötta och jag hade lite ont magen. Och igår ställde jag klockan och åkte med pappa till stan, och så va jag med Amanda hela dagen.♥  På kvällen laddade jag in foton från veckan som gått på facebook, och sedan hade jag fullt upp med att besvara alla kommentarer och sånt, haha. Förresten, jag och Amanda gick och badade igår, trots att det bara var 16 grader i luften, blåste som satan och regnade... men det är ju sommarlov, liksom! :D

Vi var ensamma på stranden...konstigt, hehe.

11/6-2010 ♥ ♥


3 kommentarer:

  1. haha xD jaa, det var riktigt konstigt att det bara var vi två på stranden x] det brukar det ju inte va x))

    SvaraRadera
  2. haha, amanda, vi är ju vana vid att vara ensamma vid badet ;) tänk vad chockade vi kommer bli när det är en massa folk där...och varmt i vattnet... :O ;)

    SvaraRadera
  3. haha xd jaa, vi får se hur vi reagerar då =P

    SvaraRadera