Arkiv

Sök

fredag 11 juni 2010

Skolavslutning...

Tjabba Tjena Hallå! Nu är den här dagen kommen, den 11 juni 2010. Datumet då jag går ur nionde klass. En klass jag aldrig kommer att glömma, en klass som alltid kommer finnas inristad i mitt hjärta som världens finaste. 9A<3

Jag kommer att åka till skolan idag, med väldigt blandade känslor, glad för att det är sommarlov, glad för att det ska bli roligt att gå vidare i livet. Men väldigt väldigt ledsen för att behöva lämna alla dessa underbara, fantastiska, roliga, snygga, härliga, trevliga, pålitliga personer. Vissa kommer man hålla kontakt med, såklart, men andra ska börja på andra skolor, eller rentav flytta långt bort. Att hålla kontakt med alla, är nog nästintill omöjligt... :'(

Nu ska jag njuta av en sista kopp riktigt gott te, innan jag sminkar mig, hoppar i ett par skor, slänger med mig kameran och springer mot bussen, en sista gång som Agnes Andersson i 9A. Jag kommer att gråta idag, jag måste nog gråta idag, för att hålla inne de starka känslor jag känner just nu, gör nog bara mer ont än vad det gör gott.

Jag ska ta massor av foton, minnen, som förstärker alla de minnen jag har i huvudet från de här 3 underbara åren. Alla ska fotas! Vi hörs säkert lite senare, ha en trevlig dag allihop, hoppas att regnet släpper! PUSS.

2 kommentarer:

  1. kommer aldrig glömma den här klassen, får aldrig glömma den! 9A, vi är bra!

    SvaraRadera
  2. 9A, vi är bäst! :) kommer aldrig tillåta mig att glömma alla godingar i klassen! <3

    SvaraRadera