Arkiv

Sök

onsdag 23 juni 2010

Oseriöst, övertrött inlägg, fyllt med Agges dåliga humor.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej på er!! *tänk er en videoblogg, och att jag liksom skriker det till er*

Hoppas att ni har och har haft en underbar dag! Jag har stått i kiosken heela dagen, men det har gått som smort, eftersom det har varit molnigt typ hela dagen fram tills bara någon timme innan jag skulle sluta...hehe. Innan jobbet gick jag och hälsade på mormor en snabb sväng, och sedan handlade jag på Willys. En massa nödvändiga saker typ; shampoo, balsam, tandkräm, solskyddscerat för läpparna, dill och gräslök. Jag fick en liten idé om att jag nog ska visa er vad man ska packa i neccesären...skulle kanske vara en rolig idé. Typ: Agnes nödvändigheter inför sommaren. Mohahaha, nu ska jag bara fota allt, hehe ;)

Annars då? Jo, det är bra. Själv då? skoja, hehe, men ja annars är jag en aning övertrött efter en mycket slitsam (läs: trött) dag på jobbet. Men...jag får skylla mig själv för att jag inte gick och la mig förän vid 00:00 igår. Måste säga att jag är mycket stolt över mig själv ibland...eller inte :D

Okej, nu går det utför med det här inlägget känns det som, men jag tänker lägga ut det ändå (hahaha, lägga ut, inlägget, ologiskt) bara för att jag inte orkar skriva ett nytt, och för att det säkerligen inte skulle gå bättre. Men ja, hoppas att ni har det finfint, nu ska jag ut i solen, over änd out! Puss.

1 kommentar:

  1. Hejhej, besök gärana min nya blogg och tipsa om den om du vill:) ha det bra.

    SvaraRadera