Arkiv

Sök

lördag 5 juni 2010

Okej...

..glöm det jag skrev igår om att det kanske inte blir så mycket uppdatering. Här sitter jag nämligen igen, och kan inte hålla tassarna borta från tangenterna och bloggen, haha. Menmen, det är ju inte det jag vill heller. Egentligen borde jag kanske gå och lägga mig, med tanke på att jag var uppe rätt länge igår, och dessutom ska gå upp tidigt imorgon igen, men det är ju liksom lördag och det har knappt ens börjat mörkna än. Då blir jag som ett litet bångstyrigt barn, haha, jag tänker inte sova förrän det blir mörkt! ;o) hehe.

Sådär, nu har jag fått ur mig ännu några små tankar, så längre inlägg än såhär blir det inte för tillfället. Men vänta bara, jag kan lika gärna komma tillbaka ännu en gång ikväll, man vet aldrig. Men just nu känner jag att om jag fortsätter skriva, så kommer det bara att börja handla om tiden igen, som jag skrivit om så många gånger förut. Och om jag ska skriva om det, så måste jag faktiskt hitta något som liksom kan hålla ihop inlägget åtminstone. :o)

Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar