Arkiv

Sök

tisdag 15 juni 2010

Nejmen tjenare..

...arbetsmyran Agnes här. Yes, that´s right, jag har jobbat stenhårt igår, idag och de kommande två dagarna bär det av till kiosken då med. Gött! Igår när jag kom hem från jobbet, träffade jag H, J och D, vi badade och sedan tittade vi på film, det var trevligt. Men eftersom jag slutade jobbet vid 19:00 så var jag helt slut, så jag gick hem och gick och lade mig mitt i filmen, hehe.

Idag fick jag sluta jobbet lite tidigare, och medans jag väntade på pappa gick jag och shoppade lite, köpte ett par skor, en tröja och en body lotion. Var även inne i världens mysiga, mest underbara lilla butik. Herregud, hur har jag kunnat missa den? Lär ju återvända dit!

När jag sedan väl kom hem bytte jag snabbt om till bikini, och sedan har jag legat ute i solen med en bok hela eftermiddagen. Med undantag då jag spelade lite fotboll med min lillebror. Imorgon ska jag träffa mina tjejor, och på fredag ska jag träffa L <3. Och sedan tror jag att det är klassfest på kvällen, och i helgen ska jag träffa A också. Lär ju bli världens bästa sommar! :o)

Nu ska jag sova, godnatt! Okej då, kanske inte sova, men titta på fotbolls-VM och dricka saft, hejdå sålänge. Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar