Arkiv

Sök

måndag 28 juni 2010

JAG HITTADE DEN!! :D hihi, nu är Agnes lycklig igen! Det dumma med hela grejen, var att kameran låg i sängen, under en massa kläder, som ligger framme bara för att jag håller på och packar. Menmen, nu är den framme iallafall, tur för den! Just nu håller jag på att ladda in lite bilder, har nämligen köpt en del saker idag, som jag tänkte visa.

Imorgon åker jag till kusten, eller ja, jag jobbar mellan 10-16 först, och sedan hämtar mamma och mina bröder upp mig och vi åker till Amanda, hennes familj, Ulebergshamn, Hunnebostrand, Smögen, berg, hav, sol och bad. Paradiset! <3

Datorn får följa med, varför annars har man minidator och mobilt bredband, liksom? hehe. Nu ska jag hämta lite handdukar och packa ner nagelsax i neccesären. Sedan ska jag packa ner alla kläder i en väska, och lägga mobil och kamera på laddning. Ska pricka av alla punkter på packningslistan Amanda och jag skrev förra veckan, och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter, förhoppningar, föräntningar. Vi har morgondagen i våra händer, och jag tänker smida den dagen till den bästa dagen hittils. Ha det gött, vi hörs säkert redan imorgon, om jag inte känner mig själv helt fel... Puss.

Imorgon får vi reda på intagningsresultaten för gymnasiesökningarna. På nätet.

Länk till en av mina bästa kompisars bloggar: http://sofiaakaarlsson.blogspot.com/

2 kommentarer:

  1. Fel, vi får reda på resultaten för gymnasiesökningarna på onsdag. Tyvärr. Älskar bikiniöverdelen! :) Ha det skitbra på kusten vännen! PUSS /u,

    SvaraRadera
  2. aa, jag har ändå inte kunnat komma in på internet på kusten, så pappa fick meddela igår hur det hade gått. och idag såg jag ju i tidningen :) Puss fin! <3

    SvaraRadera