Arkiv

Sök

fredag 4 juni 2010

Jag har faktiskt inte varit inne på internet ens, sedan jag laddade upp videon i förra inlägget. Det är därför det varit så öde här denna vecka, men vem vill sitta inne vid datorn, när det är klarblå himmel och sol ute? Inte jag iallafall. Idag har vi då avklarat den allra sista helt vanliga skoldagen, det kändes sorgligt, men det är ju skönt med fredag.


Ikväll ska klassen samlas och öva brännboll inför mingeldagen nästa vecka, och idag har vi också bestämt vad vi ska vara utklädda till då. Imorgon jobbar jag mitt första pass på sommarjobbet, det ska bli riktigt roligt men jag måste erkänna att jag är nervös! Menmen, det löser sig ju alltid. Jag ska jobba både lördag och söndag. Och dessutom ska det bli fint väder så det lär väl inte bli någon höjdaruppdatering här i helgen heller. Men det är sånt som är, bloggen kommer ju inte direkt först i livet.

Hoppas att ni också har lika fint väder som vi har här! Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar