Arkiv

Sök

måndag 7 juni 2010

Inlägg 390.

Hej på er, och god måndag! Detta är alltså trehundranittionde gången jag säger 'hej hej' till er, visst är det trevligt vetande på hög nivå! Jag sitter här hemma i sängen, efter en rolig, sorglig, halvsolig och halvgrå dag i skolan. Rolig såklart, det är varje dag i skolan, på ett eller annat sätt. Sorglig, vi fick städa ur våra skåp, och det blev en aning känsligt när jag skulle slänga gamla mattehäften och trasiga pennor...jag insåg att jag aldrig mer kommer få tillbaka mitt älskade skåp...och därför tog jag såklart en massa foton på det, som ni ska få se! På morgonen visade vi upp vårt spex för en lärare, det blev godkänt. Och sedan var det städningen, och efter det gick vi bort till den andra högstadieskolan, Västerby. Där möttes Fornäng-Västerby i en fotbollsmatch, och Fornäng vann en fin seger med 5-3.

När jag kom hem åt jag lite, för att sedan byta om till min supé-klänning, som jag ska ha imorgon. Jag valde skor, och har kommit på vad jag ska ha för frisyr. Ska låta mamma fixa och måla mina naglar, och så ska jag nog ta dusch och lite annat fix nu ikväll, bättre att ha sådant klart! Imorgon är det då tisdag, och supé. Eller ja, först är vi i skolan och städar vårt klassrum, sedan ska vi till parken för att göra iordning och duka. Och sedan klockan 18:00 börjar supén. Ska bli väldigt roligt, men jag har lite smått panikångest här, allt går ju så sjuukt sjukt fort!...

Hoppas på bättre väder imorgon, ha en trevlig kväll!

Mitt skåp, nr.8. <3


Jag i mitt skåp :o).
Hjärta gjort av småstenar, by Sofia & Agnes.

3 kommentarer:

 1. skåp oh skåp. ska bli kul med supé, hoppas jag iaf, haha. puss på dig sötnos!/u,

  SvaraRadera
 2. haha:) fina bilder, har valt smycken till klänningen nu!

  SvaraRadera
 3. svar U; Skåp ja, usch, jag kommer sakna't! Och supé ska bli riktigt roligt! :D Puss på dig, ännu sötare! :)

  S; haha, tackar! :) Okej, jag väntar spänt på att få höra imorgon! :D Puss.

  SvaraRadera