Arkiv

Sök

lördag 5 juni 2010

Första dagen avklarad!

Hej hopp! Då var det allra första passet på jobbet avklarat. En heldag med mig, en mjukglass-maskin och en kassaapparat, det kan ju liksom inte gå mer än bra, haha. Skämt åsido, det gick faktiskt riktigt bra, kanske lite segt emellanåt, men det klarar man.

Och just nu sitter jag här och vilar mina onda fötter, de gillar inte att springa omkring och hämta glass hela dagen... Och framförallt inte när jag delade ut reklam igår, och använde mina stackars fötter tills de var halvt döda x).

Igår tillbringades kvällen med folk ifrån klassen nere vid hamnen, det var riktigt mysigt, och allt luktade rök ifrån elden efter det, haha. Men ja, världens bästaste klass, ni är bäst! <3

2 kommentarer:

  1. låter nice, tänkte hälsa på dig men blev inte så! Mkt mysigt var det igår. Ses! puss <3/u,

    SvaraRadera
  2. svar U: okej, men bara att du tänkte tanken tycker vi om ;) Jupp, very mysigt! :) Vi ses snart, kramisar! <3

    SvaraRadera