Arkiv

Sök

måndag 28 juni 2010

Fan, fan, fan, fan, fan, fan! Jag hittar inte min kamera?! Nej, jag har inte slarvat bort den, och nej, det är ingen som har snott den, som med min förra... jag har bara förlagt den. Jag vet att jag höll i den igår...och att jag la den någonstans i huset, men vart? Jag var inte i mitt bästa skick igårkväll, och väldigt trött när jag gick och la mig, så den kan väl i stort sett ligga vart som helst i hela huset. Men seriöst, varför, varför, varför?

Okej, nu ska jag gå och leta istället för att sitta här och vara arg på mig själv och säga en massa fula ord. Glömde jag förresten nämna att internet inte har velat funka här på hela helgen? Snacka om att jag varit nära nervsammanbrott!

Men mina fina, kära läsare, jag vill såhär i efterskott önska och hoppas att ni hade en glad och fantastiskt trevlig midsommar! Puss.
Jag, i onsdags när jag var ute i naturen och plockade blommor för att kunna göra midsommarkransar. Fler bilder från lite allt möjligt kommer när jag har lust och tid, har litegrann att visa er. :o)

2 kommentarer: