Arkiv

Sök

tisdag 22 juni 2010

22 juni 2010.

Hello! Klockan är 22:50 och jag ska upp tidigt och jobba imorgon... vad tror ni jag gör? Jo, jag sitter och trycker i mig tacochips, jordgubb-apelsinjuice och drömyoghurt med kolasmak. Härlig blandning, jag vet! Men det är inte det som är det dumma, utan att jag faktiskt borde ha gått och lagt mig för länge sen, och framförallt eftersom jag är totalt slut. Jag tvingar mig liksom att sitta vid datorn; kolla facebook, bloggar, osv, bara för att.. Herregud, jag blir så trött på mig själv ibland.

Jaja, idag har jag minsann inte jobbat iallafall, idag har jag nämligen tillbringat hela den soliga, varma, underbara sommardagen i Hällekis hos L.<3 Vi har badat, solat och haft det mysigt. Sedan blev jag hemskjutsad, och under kvällen har jag tittat på min lillebrors fotbollsmatch och hjälpt mamma att handla. Har även inhandlat en hel del tills i helgen, midsommar ju! :D

Japp, nudå, tror ni att jag tänker gå och lägga mig? Nää, jag ska nog byta om till pyjamas, men sen tänker jag titta vad som går på teven innan jag går till sängs, hehe... Jobb imorgon som sagt, ha det bäst alla fina! Pusshej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar