Arkiv

Sök

söndag 20 juni 2010

20 juni.

Hej på er! Tänkte berätta lite om min roliga, slappa, trevliga helg. I fredags umgicks jag som sagt med L och med folk från klassen, mycket mysigt! Igår kom A till mig på eftermiddagen, min familj har varit på Liseberg hela helgen, så det var FF. Vi tittade på det ståtliga kungliga prinsessbröllopet, hade dukat fram med massor av godis, chips, popcorn och dricka, hehe. Sedan ägnade vi kvällen åt att spela kort och sitta vid facebook, väldigt rolig kväll, vet inte hur mycket jag skrattat, hahah. Vi kom i säng vid 03:00 och sedan tog det nog till cirkus 04:00 innan vi somnade... och då var det ju nästan ljust igen..haha.

Idag vaknade vi upp vid 10:30, låg och drog oss någon timma och sedan dukade vi fram frukost och satte på en film: Beck, flickan i jordkällaren. När vi hade tittat färdigt på den och dukat bort, gjorde vi oss i ordning, bytte om och sedan spelade vi lite kort igen. Vi har även tagit en massa snögga egobilder, legat och solat på studsmattan, smsat med folk och gjort en packningslista! Vi åker nämligen till kusten, Ulebergshamn, nästa tisdag (eller ja, hon åker ner på måndagen). Så sjukt roligt kommer det bli, och det är nästan så jag känner för att börja packa nu med en gång, hehe.

Och alldeles nyss kom jag hem från sjön, jag och min lillebror gick ner och tog oss en kvällsdopp, väldigt skönt i vattnet! :o)
Det är ju jättekul att leka med A:s systemkamera!! :D


1 kommentar: