Arkiv

Sök

lördag 19 juni 2010

190610

Herregud, vilka underbara vänner jag har eller! Igårkväll hade vi klassträff med 9A, var ju en hel vecka sedan sist vi sågs liksom...haha. Men ja, vi grillade, pratade, busade, skrattade och försökte grilla marshmallows över en tändare (som inte ville tändas, för att det blåste så mycket). Helt sjukt underbara är ni mina vänner, helt sjukt! ♥

Igår träffade jag L också, vi hade picknik, spelade kort, fotboll, tennis och tog en promenad, mysigt! ♥

Och idag vaknade jag nyss upp, har blivit väckt TVÅ gånger av att det ringt, först någon fotbollstränare till min lillebror och sedan min mosters man... Så nu efter det andra samtalet, så kände jag att jag lika gärna kan maka mig upp och kanske ta och få i mig lite frukost. Funderar på att starta The Sims ett litet tag, i eftermiddag kommer A, hon ska sova över, kommer ju lätt att bli roligt! ♥

Och sedan lär jag väl starta teven och titta litegrann på prinsessbröllopet också. :o)

Hoppas att ni haft en underbar vecka på lovet, det har jag, men solen får gärna ta och komma fram igen! Pusshej.

4 kommentarer:

 1. Såg dej och Liam igår på eran "promenad" :)

  SvaraRadera
 2. jaså du, jag visade hnm vart du bor :P haha

  SvaraRadera
 3. Rätt hus denna gången, inte dett "lilla"? haha:)

  SvaraRadera
 4. haha, japp rätt hus den här gången ;)

  SvaraRadera