Arkiv

Sök

onsdag 9 juni 2010

090610

Hej på er! Idag är det onsdag, och jag har varit ledig. Detta eftersom vi hade supé igårkväll, och då fick vi kompledigt idag. Supén var riktigt lyckad, väldigt trevlig! Vårt spex fick flest applåder av alla, maten var god och sällskapet mycket trevligt. Men vi satt ju med klassen, så det var ju egentligen en självklarhet att sällskapet skulle vara trevligt! :o)

Idag har jag slappat ordentligt, gått omkring i pyjamas typ hela dagen. Sedan tog jag en dusch, bytte om och så åkte vi in till Lidköping. Där var det student, och min kusin Henrik tog studenten idag. Så vi firade honom, det var roligt. Nu är jag sjukt trött, och imorgon blir det till att gå upp vid 06:00 igen, vi ska ha mingeldag, med brännboll och utklädning. Klädseln får ni se imorgon, sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar