Arkiv

Sök

torsdag 20 maj 2010

Torsdag.

Godmorgon på er, jag har sovmorgon så jag tänkte jag skulle hinna med ett litet inlägg här. Om jag sa igår att sommarvädret äntligen kommit till oss så kom beviset på att man aldrig ska säga så idag, det fullkomligt öser ner. Jag har roat mig med att lägga handdukar på golvet i uterummet för att det regnade in så mycket, väldigt roligt måste jag säga, haha. Jag har också druckit te ur en jättestor kopp, och nu har jag precis fyllt ännu en kopp. Så jag ska dricka ur det och sedan borsta tänderna innan jag går till bussen vid kvart över 8. Hoppas, hoppas, hoppas att regnet åtminstone har avtagit lite då, inte alltför kul annars. Menmen, ni får ha en underbar dag! Pussss.

2 kommentarer:

  1. du hade fel idag med, varmt som helvete blev det, haha, men skönt & så var ni hos mig igen :) /u,

    SvaraRadera
  2. svar: haha, aa men det är väl skönt att jag har fel i detta åtminstone ;) och det va roligt hos dig! :D <3

    SvaraRadera