Arkiv

Sök

söndag 9 maj 2010

Söndag.

Godkväll, jag har nyss varit inne och tittat på min statstik för bloggen för idag, 25 stycken har ni varit! Så himla roligt, men det vore så oerhört roligt om just DU skulle skicka en liten kommentar också. Skriv precis vad som helst, bara så att jag får veta litegranna vilka som är här inne och kikar, och så att jag kanske kan komma och hälsa på er. Men ett stort tack ska ni ha, alla som tittar in här! ♥

Nu är det alldeles strax dags att krypa ner under täcket, med dagboksskrivande och läsning ur min "läppstiftsdjungel", ska bli så mysigt och imorgon är det måndag igen, känns skönt på ett sätt. För vi går bara måndag och tisdag i skolan, sedan har vi långhelg, Jag känner en fruktansvärd lust att skapa något...så kanske blir det något pyssel gjort imorgon om jag får tid över. Annars är det teaterföreställning som gäller, och ansiktsmask och lite annat mojs. Godnatt! ♥

3 kommentarer:

 1. vaddå för teater? själv drar man till LA FRANCE då, hehehe, önskar ni kunde hänga med, hade blivit typ 20 gånger roligare då! PUSS! /u,

  SvaraRadera
 2. Jag följer din blogg via bloglovin så jag läser varenda inlägg:)
  Fattar inte hur du kan ha så många läsare;P Jag har inte alls så många..:(

  SvaraRadera
 3. svar: U, jag skulle mer än gärna följa med, vi kan ju hoppas på att det blir typ 3 st som hoppar av, och att vi kan åka hem och snabbpacka, eller nåt, haha ;) jag ska gå på amandas teater :) puss.

  Rebecka, that's great! Jag är inne på din i stort sett varje dag också, tyvärr har det inte blivit att jag kommenterat, ska bättra mig där ;) men, jag kan inte heller fatta att jag har så många läsare, det är helt sjukt! Men självklart är det sjukt kul! :D

  SvaraRadera