Arkiv

Sök

söndag 9 maj 2010

Saturday evening!

Såhär gick jag klädd, minsann. Håret har jag tillochmed plattat kvällen till ära, haha.
Den fina scenen, man fick tyvärr inte fota under själva showen, så jag fick ta kort innan istället, haha.
Som man kan se om man tittar noga var det stjärnspäckat, Sofia Wistam var konferencier och EMD, Jessica Andersson, Jörgen Mörnbäck, Linda Sundblad, Peter Johansson och Charlie Caper stod för underhållningen. Och dessutom var ju bankens VD Erling Håstrand där och talade (han är gift med min mammas kusin, så vi är ju typ släkt, mohaha)...
...och så var ju superstjärnan me myself and I där också, hehe.
Och jag fick en sådan här finfin blå sak som lyser i mörkret, gissa om jag var glad hela kvällen bara för det :D och så fick jag en orange grej också, och den lyser fortfarande om man tar den i mörkret, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar