Arkiv

Sök

onsdag 5 maj 2010

Onsdaaaaaaaaag.

Hello! Jag hoppas att ni haft en fin dag, min har varit solig med blå himmel, fast en aning kall. I skolan har vi haft nationella prov i NO, på vår skola hade vi kemi i år, och ja, vad ska man säga? Jag förväntar mig inte så mycket av det, men det känns som att det gick okej. Sedan tittade vi på en hemsk faktafilm om förintelsen och skrev engelsk poesi.

När jag kom hem åt jag lite mellanmål och sedan åkte jag och mamma in till stan, jag hittade en hel del fina saker som fick följa med mig hem, kan visa dem lite senare eller kanske imorgon. Sedan handlade vi mat också, och vi kom hem för en liten stund sedan. Nu har vi pratat lite om ifall vi ska åka till liseberg, min familj, tillsammans med grannen, och funderat på när det blir. Men vi får väl se.

Det är så svårt att boka något i dessa tider, det finns så mycket man vill göra men så lite tid att hinna något på. Helgerna bara springer förbi, och på veckorna kan man ju inte planera något, för då är ju skolan ivägen. Och så vill man åka till Liseberg med kompisar, och så kommer det en massa festligheter såsom bröllop, och så ska man införskaffa fina kläder till dessa och till t.ex skolavslutningen och supén, man ska njuta av det fina vädret, man ska hinna med skolarbeten och läxor, man ska helt enkelt lägga i sin sista växel trots att man känner sig lika slutkörd som en kokt tomat. (Där ser ni, tillochmed liknelserna går åt skogen.)

Men samtidigt som jag blir stressad över att det är så himla lite tid kvar, så är jag så otroligt nöjd! Jag kommer att gå ur nian med så bra betyg jag bara kan få, jag kommer känna sorg men samtidigt kommer jag känna en sån jävla lycka. Jag har fått så många fina vänner, hela mig klass är som en stor familj, men det kommer att bli skönt att skaffa lite nya bekantskaper, att vidga sin vyer. Och det är det som gymnasiet kommer att tillföra. Man väljer linje efter sina personliga intressen och då måste man ju åtsminstone ha någon likhet med de som valt samma linje som jag, och då kan det ju inte bli mer än rätt. Det har varit så otroligt roligt, och det kommer att bli så otroligt roligt. Det vet jag!

Så sommaren, kom nu! :D

2 kommentarer:

  1. håller med dig fullt ut på det agnes! :) Och ja, vi vill gärna se grejerna du har köpt, hehe. Fredag imorgon, tagga orientering, PUSS! /u,

    SvaraRadera
  2. svar: haha, jaa tagga som den! ;) och att det är fredag gör det ju inte ett dugg sämre :D. Och bilder på kläderna kommer antagligen upp i eftermiddag :)

    SvaraRadera