Arkiv

Sök

onsdag 12 maj 2010

Blondie with a lot of rings on her fingers.

Okey, here we go, vi tar dagens bedrifter i foton först och sedan kommer ett till inlägg med lite foton från igår. Idag har jag alltså spenderat dagen på stan.
Jag har alltså blivit en aning ljusare i håret, blev riktigt nöjd, fast jag har inte riktigt vant mig än, haha.Och lite shopping hanns med såklart, vad vore man utan den delen? haha, nej men jag ville så gärna ha några fina ringar, då jag numera faktiskt använt de jag redan hade väldigt ofta, så kändes det roligt att köpa några till för variationens skull. Alla ringarna är köpta på H&M.

4 kommentarer:

 1. Svar: hehe okej, jag ska lyda din order;P<3

  Assnygg som blond e du!!:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. fin du blev i håret agnes! :)

  SvaraRadera
 3. SHIT VAD SNYGG, nu är jag avis(: Åh, jag vill bara riva av dig håret och klistra på mig det.

  SvaraRadera
 4. svar:

  R; ja gör det! och tack så mycket! :D <3

  J; Tack så mycket, Jessika! <3

  S; Kom hit då, men det är nog enklare att använda sax ;) tack så mycket! <3

  SvaraRadera