Arkiv

Sök

torsdag 20 maj 2010

Måste bara...

Måste bara tillägga att när jag och Hannah hade skiljts åt efter dagens promenad, så hittade jag en snigel på vägen. Jag tog upp den, satte den på en lyktstolpe och sedan stod jag där ett tag och pratade med den (haha, ja det såg precis ut som att jag pratade med lyktstolpen). När det gick förbi lite folk som tittade konstigt på mig, tog jag snigeln med mig och satte den på vårt trappräcke, där stod jag ett tag och retades med den, sedan döpte jag den till Helge och satte den i en blomma. Och alldeles nyss satt jag här och pratade med min datorn, som jag förövrigt har döpt till Igor för att han är lite igår, alltså lite efter hehe. Han segade sig när jag skulle klicka upp lite saker, så jag satt här och bara:

"Kom igen nu då Igor, jag vet att du kan göra det här!"
"Jag finns här vid din sida och stöttar dig, du behöver bara ladda klart den här sidan, du klarar det!"

Hahahaha, jag är väl en aning rolig jag.

2 kommentarer:

  1. Hur kan du ta i en snigel??:O De e ju jätteläbbiga ju...:o

    Kram

    SvaraRadera
  2. svar; haha, nä de som är så gulliga ;P

    SvaraRadera