Arkiv

Sök

måndag 3 maj 2010

Just because I know you love my fantastico web-camera photos, and I also want to know how lång rubrik I can have, this is very interessant, I know. Hoppas ni har det finfint, herregud, det går ju att skriva hur långt som helst här... någon gång måste det ju ta stopp..?? men nääe, aldrig, herregud, nu orkar jag snart inte skriva mer här, för då blir det ju inget över till själva inlägget, men hallå, ta slut någon gång då!!! Det vill inte...jag lägger ner det här.

Jag är trött men glad och en aning suddig, undrar hur det kommer sig? Iallafall, detta är jag för några minuter sedan.

Och här är jag right precis now, ser ni att man blir mycket ljusare och klarare när man använder ansiktsmask, det kanske var smuts på den andra bilden då? (eller så har det något med att jag drog upp rullgardinen lagom till det andra fotot att göra...)

Ps. Det tog aldrig slut på rubriken, man kan tydligen ha en hur helsikes lång rubrik som helst, kul att veta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar