Arkiv

Sök

onsdag 12 maj 2010

i stort sett det enda som fastnar på mina foton är jag själv, konstigt...              
foto 1; vi fick hem lite matvaror, och dessa tyckte jag utgjorde ett fint stilleben, som jag ville fota, blev väl inte jättebra, men helt okej iallafall. foto 2 och 3; jag gick ut i solen för att ta lite fler foton, plockade en blomma också, och sedan fick det bli några närbilder på mig. foto 4 till 7; jag skulle ta en 'hoppbild', men kameran vägrade samarbeta i början. Som man ser på nästsista fotot blev jag en aning frustrerad på min kära fotande ägodel, men som sista fotot visar fick jag tillslut min hoppbild, och jag var nöjd, hehe.

1 kommentar:

  1. Faan va gött. Jag älskar(!) oliver så när jag såg bilden vattnades det i mun på mej;P

    Fina bilder!:D<3

    SvaraRadera