Arkiv

Sök

söndag 30 maj 2010

Helgen!

Hej, den här helgen har varit fylld med en massa roliga saker, som också bidragit till att jag inte har bloggat något, mer än det jag försökte fixa lite sådär trixigt på iPhonen igår. Men ja, här kommer en liten summering på helgens händelser.

Lördag:
Bröllop stod på schemat. Min kusin Erik gifte sig med sin Susanne. Det var väldigt vackert och de var så fina i kyrkan! Vi barn fick 'bara' vara med i kyrkan, och inte på festen efteråt, men det var ju i kyrkan det fina var, så det var väldigt roligt.

Efter bröllopet skjutsades vi hem, och jag hade kvällen uppbokad som barnvakt åt mina två yngre bröder och mina två kusiner. Vi beställde pizza, åt en massa godis och pop corn och gjorde en massa busiga saker. Jag fick också en fotboll i ansiktet, ett stenhårt skott, jag såg stjärnor, och det har medfört huvudvärk det senaste nu. Jag tittade också på eurovision song contest, och jag måste säga att det var Mycket roligare att titta på när INTE Sverige var med, haha, det var ju mycket bättre, och man kunde heja på vem man ville utan att verka helt rubbad. Och jag hejade då på Lena och Tyskland, som också tog hem segern!

Efter det gick jag och lade mig, och sov gott ändä tills..

Söndag:
...jag blev väckt klockan halv 8 på söndagsmorgonen. Det var bara till att stiga upp, klä på sig kläder och fixa i ordning sig. Vid kvart över 8 åkte vi mot Kinne-Vedum och klassfotbollen. Där ägnades då sedan dagen fram till klockan halv 3 ungefär.

När vi kom hem från fotbollen var vi alla så trötta att vi somnade till en stund. Och när vi vaknade upp, var det dags för mig att bli inskjutsad till stan. Jag skulle nämligen iväg till kiosken där jag ska sommarjobba, vi hade ett litet möte, jag, min arbetsgivare och de två andra tjejerna som ska jobba där. Det var roligt att få se lite hur det såg ut, fast jag måste erkänna att jag är lite nervös, med tanke på mjukglassmaskin, kassaapparat och sådant kul som kan gå fel, haha, nej då, det är klart att jag kommer att klara det galant. Nästa helg jobbar jag mina första två pass!

Efter mötet blev jag skjutsad till en restaurang där min familj satt vid ett bord. Vi beställde mat och firade mamma på mors dag, och när vi sedan kom hem så hamnade jag här, men Lena och Satellite i högtalarna och matteplugg varvat med chat och facebook. Hoppas att ni har haft en superhärlig helg! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar