Arkiv

Sök

tisdag 25 maj 2010

Hej på er, att jag skrev igår att vi skulle höras lite senare kan man ju glömma direkt, jag var så sjukt trött och slö efter min lilla tupplur på eftermiddag så jag satt bara där lite halvt bortdomnad i fåtåljen och tittade på TV. Men det har ju sin charm det med. Idag har skoldagen gått ganska snabbt fram, och jag lider bara mer och mer av tanken på att det endast är 2,5 veckor kvar av nian nu. Varav den sista veckan knappt är något att räkna, eftersom vi då har supé, är lediga en dag, mingeldag med brännboll och sist men inte minst skolavslutning och sista natten mé gänget. På måndag nästa vecka sätts alla betyg, alltså våra slutgiltiga slutbetyg för högstadiet. Imorgon ska vi få lyssna på en person som heter Tobias Ravert, han är en överlevare från WW2 och ska berätta om hur det var att sitta i koncentrationsläger och sådär, det ska bli riktigt intressant. Idag hade vi vår sista musiklektion för nian, och på bilden jobbade jag och Sofia med hjälp från Hannah och Ulrike med att designa våra klasskompisars bildmappar, nästa vecka ska jag ta med mig kameran och ta kort på dem vi gjort så att jag kan spara dessa fina minnen och visa upp våra konstverk här.

2,5 veckor kvar, 13 dagar kvar som 9A. Det är nästan så att kameran får följa med varje dag framöver och föreviga allt, men allt finns ju egentligen sparat i minnet, och det är fina minnen det här. Okej nu börjar jag nästan gråta här, men om någon liten stund tänkte jag lägga upp ett förslag på en lite vårigare frisyr. Kanske kanske, skulle jag kunna fixa en liten videoblogg och visa hur man gör någon annan frisyr också, men det får vi väl se hur det går. Ciao sålänge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar