Arkiv

Sök

fredag 21 maj 2010

Hej, här är det grått, men jag är desto färggladare och dessutom är jag totalt övertrött så jag skrattar i stort sett åt vad som helst just nu. Men det är väl härligt att vara glad åtminstone! Idag är det alltså fredag, vi har avslutat vår temavecka med grease-dans och det var väldigt roligt. Vi har också fått öva hjärt- och lungräddning, alltså hur man tar hand om någon som får hjärtstopp, och hur man tar hand om en medvetslös person. Nu alldeles nyss åt jag en macka och drack saft, och innan dess satt jag här och tog en massa oseriösa och fåniga egobilder, det var roligt det. Ni ska få se några av de något seriösare sedan, om jag visade de värsta vet jag inte vad ni skulle tro om mig, haha. Fast i och för sig, jag pratar med sniglar och med min dator så...  ;o)


Där ser man hur det kan gå. Nu ska jag checka facebook, och sedan gå och göra av med lite överskottsenergi genom min kontinuerliga fredagsstädning, och sedan ska jag stå på huvudet, ciao.

3 kommentarer:

 1. älskar bilden på andra raden längst till höger! :* FREDAG in my heart, men vad konstigt det kändes eller haha /u,

  SvaraRadera
 2. svar: haha :* och ja, fredagar är bra dagar, men jag hade lugnt kunnat fortsätta den här veckan ett tag till, bara för att den på något sätt gått ganska långsamt, och det är trevligt nu när det inte är så långt kvar :)

  SvaraRadera
 3. det är jättebra och fina råd du kommer med gumman och tack för att du tog dig tiden.
  Nej ingen annan ska nånsin tala om för mig att jag inte får 'ta det och det och borde göra si och så för att se ut på ett sätt De tycker är rätt..det ska vara mina val.
  Samtidigt lider jag av BDD och inte heller jag kan stå emot dagens ideal alla gånger eller strunta i att jämföra mig.
  Och även jag studerar andras kroppar när de går förbi och synar folk..så självklart gör andra det med mig.
  Men jag gör mig själv en tjänst att skippa de där shortsen hur snyggt jag än tycker shorts är, för psykets skull..för jag skulle ändå bara kola ner och se hur mycket låren dallarar för varje steg och hur oskyddade de är om jag sätter mig ner på en bänk eller på huk.
  Och tyvärr finns inga jeans som kan vara för korta för mig..och de flesta jeans är nu för små i garderoben..

  kramar!

  SvaraRadera