Arkiv

Sök

torsdag 20 maj 2010

Guten abend.

Nu blir det ett sådant här fint kvällsinlägg igen, haha. Men idag har jag åtsminstone några foton att visa. Eftersom att vi har temavecka i skolan så har vi även fått lära oss en grease-dans som vi ska dansa och visa upp imorgon för resten av skolan, som avslutning på veckan. Ska bli jättekul! :o) Så nu sitter jag här med röda läppar som vi tjejer ska ha imorgon, bara för att testa liksom, hehe. Och pga den här dansen så tog jag och Hannah ännu en promenix till Ulli och där tillbringades kvällen, vi dansade, skojade och fnittrade, och jag var övertrött redan på vägen dit, så det var lyckat, hihi.

 Och, det har varit underbart väder idag, trots ösregnet imorse, så det verkar vara ett gott tecken med lite dåligt på morgonen. För i tisdags när det var fint på morgonen och jag tänkte sommar när jag klädde mig, så växlade det och blev regn istället, haha. Nu kommer det suddiga webcamfoton på mig och även ett på min kopp te som jag drack imorse, bara för att visa den finfina koppen liksom ;o).


2 kommentarer:

  1. ni var helt galna xd :* /u,

    SvaraRadera
  2. svar: haha, aa vi va nog det, men du då, med ditt vatten :P förresten, vilken dag ska jag komma när Johannes är där? :P

    SvaraRadera