Arkiv

Sök

fredag 7 maj 2010

Good Morning!

Hej alla glada och busiga! De allra flesta befinner sig antagligen i skolan just nu, men inte jag, hehe. Jag sitter här och kollar lite och klockan 09:35 ska jag ta bussen till en skog där vi ska orientera, och efter det är det lite lunch och sedan slutar vi och får åka hem. Så det är ingen särskilt lång skoldag idag, gött! Fast man kan ju aldrig veta, jag kanske springer totally vilse i skogen, så att det trots allt tar hur lång tid som helst, haha.

Men ja, jag beräknar väl att kunna ta bussen hem som går 12:15 så kommer väl hem runt tjugo i ett. Och hur härligt är det inte egentligen att komma hem såpass tidigt en fredag? Såå härligt!

Men vi höres lite senare när jag kommer hem då, och jag tänkte visa upp kläderna som jag köpte i onsdags då. Have a nice day! Puss.

2 kommentarer:

  1. överlevde! haha, bättre än inget :) Gött med hemma tidigt, har käkat toast och nu är det bara chill hela helgen,hehe. Vi hörs. PUSS! /u,

    SvaraRadera
  2. svar; japp, samma här, och i slutet hade jag Jessica Örnheim bakom mig som pushade mig in i mål, haha ;). gött med chill helg! :D Puss.

    SvaraRadera