Arkiv

Sök

söndag 16 maj 2010

Good Evening!

Hej på er! Hoppas att ni har haft en trevlig, mysig, rolig och avslappnande långhelg. Det har jag haft iallafall, den har bestått av slingning av mitt hår och lite shopping i onsdags, släktbesök från Trollhättan mellan torsdag och fredag. Torsdagskvällen bjöd också på lite grillning och festligheter med famíljen, moster+familj och morbror. På fredag fick jag slösa lite pengar igen, på vårmarknaden inne i stan, lite shopping och springande på stan med Hannah, sedan hem och äta, och sedan till stan för att fira mormor och vräka i mig tårta och annat smaskigt. På lördagen, igår, gick vi upp vid halv 8 och åkte in till stan där vi spelade i Älvaslaget, som är en brännbollsturnerning, det var roligt. Sedan blev jag skjutsad till Amanda och där har jag sovit över till idag och vi har sett 5 filmer och varit ute och hittat på roliga saker. Och nu under kvällen har jag provat alla outfits som jag ska ha under vårens festligheter, konfirmation, bröllop, student, supé och skolavslutning. Så 4 klänningar och 3 par skor senare känner jag mig nu riktigt nöjd med mina val!

Nu ska jag ta igen lite bloggläsning, sedan blir det till att också ta igen lite sömn, jag är helt slut! Imorgon är det måndag och nya tag, det ska bli så härligt att gå till skolan igen, usch vad jag har känt mig rastlös under vissa stunder denna ledighet. Det kan nog bli ett litet inlägg om det imorgon kanske, och så ska jag fixa vår-inlägget snarast. Sov gott nu, puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar