Arkiv

Sök

fredag 7 maj 2010

Godkväll raringar. I förra inlägget fick ni då foton på vad jag köpte i onsdags. Och här ovanför två foton på mig, jag var ju bara tvungen att testa lite fototagning med dörrarna och allt. Det så kallade "hippie"-bandet är ett av mina småbröders hårband (ni vet sådana som alla fotbollsspelare har), jag hittade det när jag utförde min kontunerliga fredagsstädning förut. Orienteringen gick förövrigt helt okej, det tog 48 minuter för mig att ta mig igenom banan, och det var absolut ingen rekordtid, men det var bättre än förra året iallafall. Så jag är nöjd. Dessutom blev jag fotad av tidningen när jag kom i mål, så jag får väl se om jag hamnar där på måndag kanske, hehe. Jaja, nu ska jag logga in på facebook och uppdatera mig lite, och sedan blir det veckans andra avenyn-avsnitt och sömn. Imorgon väntar en chill lördag, på kvällen blir det invigning av Lidköping Sparbanken Arena, med en massa artister och grejer, kuligt kuligt. See ya, puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar