Arkiv

Sök

onsdag 19 maj 2010

Godkväll! Idag kom äntligen värmen och solen till oss. I alla andra delar av Sverige har de haft sommarvärme hela långa helgen, men här har vi haft regn, grått och regn. Visserligen rätt varmt och någon liten solskymt, men absolut inget sommarväder. Förän idag. Idag var det grått på morgonen så man klädde sig för ännu en dag med regn, men det sprack upp under dagen. Och där gick man sen i slutet i sina varma kläder, haha. Efter skolan stannade jag och Hannah kvar i Götene och umgicks lite med våra klasskompisar, och när jag kom hem lade jag mig, efter att ha ätit kladdkakssmet till mellanmål, ute i solen och somnade en stund. Efter det åt vi mat och sedan klippte jag gräset. Sedan tänkte jag sätta mig vid datorn och kolla lite, men då ringde Hannah och frågade om vi skulle ta en promenad, och eftersom det var så varmt och skönt så var det klart att jag följde med. Vår promenad blev 2 timmar lång och vi hann också med att gå och hälsa på Ulli, och ge henne en väldigt fin krans av maskrosor, haha. Och när jag kom hem bytte jag om och borstade tänderna, och sedan lade jag mig här med datorn i knät. Jag får ta lite foton att visa, och blogga lite mer en annan dag, nu: Godnatt!

Doften av sommar, den är underbar den. ♥

3 kommentarer:

 1. sommar is awesome ♥ maskrosorna, haha! /u,

  SvaraRadera
 2. sv: jao, sommar is tha shiet ;) hahaha, skoja bara med fjortisattityden där :P

  summer is the shit, ska det ju va :P <3

  SvaraRadera
 3. och maskrosorna is löööööööve! ;)<3

  SvaraRadera