Arkiv

Sök

fredag 28 maj 2010

Fredagen den 28 maj 2010.

Hej på er! De senaste dagarna har det inte blivit mycket till uppdatering här. I onsdags var jag vid Framnäs camping och åt mat för att fira min farbror som fyllde 50 år. Det var väldigt trevligt, och jag åt världens godaste chevréfyllda fläskfilé med potatisgratäng, mmmums!

Igår, torsdag, gick jag och H hem till U dit också S kom, haha, det var väldigt roligt! Vi spelade badminton, plockade blommor (som jag senare gav bort, haha), gungade, tävlade i att hoppa från gungorna och tog en massa foton. Ni är bara bäst tjejer! <3

Idag har vi i skolan räknat lite matte, planerat spex på svenskan, haft tyskaprov och spelat brännboll, det var roligt. Har varit en helt okej dag med både toppar och dalar, en dal kom blandannat när vi gick hem från bussen och regnet började ösa mer och mer, haha, som tur var så var det inte så långt kvar hem så det gick helt okej ändå. Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla FB. Hoppas att ni har en något roligare fredagskväll än jag! :D Pusshej.

1 kommentar:

  1. ??!....tre frågor...öm, jag har tre frågot.Ni gick inte ditt, och ni kom ca 8 min innan mig och jag kom sedan(?)?

    SvaraRadera