Arkiv

Sök

fredag 14 maj 2010

En idé.

Jag vet att jag skrev för ett tag sedan att jag skulle fixa ihop ett vår-inlägg om frisyrer. Detta har inte blivit av ännu, och jag har även haft lite problem att motivera mig till att skriva ett. Men nu fick jag en idé. Förra våren gav jag tips ifrån H&M's hemsida, på en strandoutfit och en sommaroutfit, där jag valde plagg till överdel, underdel, hår-accessoar, andra smycken, skor, väska och annat. Alltså en hel outfit, vald av mig. Jag tänkte knåpa ihop något liknande denna våren, och då tänkte jag att jag kunde fixa någon slags inspriation i hår- och frisyr-väg som passar till outfitsen. Hur låter det? :o)

Idag har vi varit på vårmarknad och kikat runt lite, jag har köpt en kjol och en klänning som jag visar upp lite senare. Sedan åkte vi hem och åt lunch, och nu ska vi strax åka in till stan igen för att hälsa på och fika hos mormor. Hon fyllde år i tisdags, så det blir lite firande av henne. Men ni får ha en fortsatt trevlig fredag! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar