Arkiv

Sök

lördag 22 maj 2010

Bränd!

Hej, denna lördag har jag tillbringat i stan där jag delade ut lappar hela förmiddagen, sedan fikade jag och spelade ett roligt memory som Julle hade gjort hemma hos Amanda. Jag och pappa åkte hem vid 14:00 ungefär, och sedan bytte jag om till bikini och lade mig ute i solen, smorde bara in axlarna och ansiktet, vilket resulterade i att jag blev ännu lite mer röd på bröstet. Menmen, sånt är det. Nu på eftermiddagen och kvällen har jag gått klädd som ovan, i jeansshorts, ett slappt vitt linne, bikini under och mina kittfärgade gladiatorsandaler. Sjukt nice med det väder vi haft idag, och hoppas att det håller i sig åtminstone imorgon också, för då ska jag på konfirmation, och det är ju roligt om konfirmanderna får fint väder! :o)

Nu på kvällen har vi grillat kyckling och ätit det med potatisgratäng, smarrigt. Och nu ska jag kanske gå ut och ta en liten promenad eller något, synd att inte ta vara på vädret ju! Här får vi också foton på den fina  rosen jag fick i skolan i fredags och på blommorna jag ska ge Amanda på konfirmationen imorgon. :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar